Welkom in The Poppies 1 & 2

The Poppies 1 & 2 | Beschikbaarheid

The Poppies 1 & 2 biedt groepen tot 129 personen een thuisgevoel in het historisch centrum van de vredesstad Ieper. Gelegen vlakbij de Grote Markt van Ieper is The Poppies dé uitgelezen locatie voor groepen die de boeiende regio van de Westhoek en zijn unieke verleden willen ontdekken. Het historische karakter van het oude hotel en zijn unieke locatie zullen uw bezoek aan de Ieperse Spitsboog onvergetelijk maken.

Meer info Boek nu!

The Poppies 1

Het hotel werd volledig vernield tijdens de tweede belegering van de stad in 1915. In 1925 werd het gebouw in zijn voor-oorlogse bestemming hersteld. In de beginjaren was het hotel veel kleiner, het duurde meerdere decennia vooraleer het pand zijn huidige vorm aannam. Tussen de vele muren schuilt een ontzettend rijke geschiedenis. Elk hoekje, elk kantje schrijft hier zijn eigen boek.

The Poppies 2

The Poppies 2 is de nieuwste van 4 verblijven in het centrum van Ieper. De renovaties waren klaar op 1 oktober 2014 en sindsdien bieden we er plaats aan groepen tot 57 personen. The Poppies 1 & 2 kunnen verbonden worden om grotere groepen tot 129 personen te kunnen opvangen. Klik hier om enkele foto's te bekijken van beide gebouwen.

The Poppies 1 - Voorgevel